073 7200 200

Snijders Litigation verwelkomt vanaf 1 juni 2021 Erik Braun

Vanaf dinsdag 1 juni 2021 verwelkomen wij Erik Braun in het team van zeer ervaren processpecialisten van Snijders Litigation. Snijders Litigation is een onderdeel van Snijders Group.

Wie is Erik Braun?

Erik studeerde ondernemingsrecht en Europees privaatrecht aan de Universiteit van Tilburg en de Universiteit van Amsterdam. Hij heeft de afgelopen jaren gewerkt bij een middelgroot advocatenkantoor waar hij als litigator veelvuldig diverse cliënten heeft mogen vertegenwoordigen in de rechtszaal. Erik is een gedreven litigator en procederen is voor hem presteren op het hoogste niveau. Erik is ambitieus, analytisch sterk en gaat altijd voor de winst voor zijn cliënt. Competitiviteit en willen winnen zit Erik in het bloed en daardoor is hij een absolute toevoeging aan het team van enthousiaste litigators van Snijders Litigation.

“Ik ben enorm trots dat wederom zo’n gedreven kwaliteitskracht als Erik Braun kiest voor een overstap naar Snijders Litigation.”, aldus Danny Snijders, CEO van Snijders Advocaten.

Snijders Group

Snijders Litigation is een onderdeel van de Snijders Group. Snijders Group is een topspeler binnen de advocatuur, in de Nederlandse markt. Vanuit diepgaande kennis zorgt Snijders Group met een absolute winnaarsmentaliteit voor de beste oplossing voor haar relaties. Snijders Group werkt voor familiebedrijven, beursfondsen, overheid, MKB, instellingen en veel Quote 500 ondernemers.

Gerelateerde artikelen

Alles over aansprakelijkheid en het aansprakelijkheidsrecht
Aansprakelijkheid is voor veel mensen niet een kwestie om zich op dagelijkse basis mee bezig [...]
Alles over een aanmaning
Hebt u een klant reeds een betalingsherinnering gestuurd, maar wordt uw factuur niet voldaan? Stuur [...]
Wat is het verschil tussen hoger beroep en cassatie?
Wanneer u een probleem heeft en hiervoor een procedure wilt starten, zult u in eerste [...]