073 7200 200

Adviseren – second opinion

Regelmatig worden we gevraagd om te adviseren.

Omdat wij diepgaand gespecialiseerd zijn in effectief procederen, raadplegen andere advocaten ons op dat gebied. Ook veel legal counsels, bedrijfsjuristen, accountants en fiscalisten vragen ons dagdagelijks om advies als het om procederen, beslag leggen of incasseren gaat. Ook blijkt vaak, soms nadat een zaak verloren is, dat de oorspronkelijke advocaat wellicht wel kennis had van een bepaald rechtsgebied of branche, maar succesvol (lees: winnend) procederen toch echt wat anders is.

Heel veel advocaten hebben wel kennis, maar procederen niet wekelijks. Terwijl procederen een ervaringsvak is. Hoe overtuig je een rechter? Wat kan wel en wat kan niet in een procedure? Hoe bereid je je cliënten goed voor op zittingen? Het zijn vaak zaken waar niet of te weinig aandacht aan is besteed. Zeker op zitting blijkt vaak dat een ervaren advocaat over uw advocaat heen is geblazen. Dat wilt u niet. U wilt immers de zaak winnen en de rechter overtuigen.

Second opinion

U zoekt een second opinion voor uw zaak. Onze advocaten zijn gewend een second opinion te geven op een zaak. Soms naar aanleiding van een vonnis, soms naar aanleiding van een advies van een andere advocaat. Indien u uw vonnis of uw zaak eens aan ons voor wilt leggen en een kosteloze eerste inschatting vraagt, dan kunt u ons een e-mail sturen of bellen en uw zaak uiteenzetten. Wij zien vrij snel of er muziek in uw zaak zit. Vaak vinden we haakjes waar andere advocaten niet aan hebben gedacht. Succesvol procederen is meer dan alleen juridisch denken. Het is ook strategie en weten waar u uw tegenstander pijn kunt doen. Wilt u een uitgebreide second opinion of advies over wat te doen met uw zaak en wat zoiets kost? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. De specialisten van Snijders Litigation helpen u graag.

Second opinion advocaat

Ook in het geval u een rechtsbijstandsverzekering heeft, kunt u uw zaak voor een second opinion aan ons voorleggen. Verzekeraars, zeker rechtsbijstandsverzekeraars, willen uiteraard zo weinig mogelijk uitgeven. Dat betekent dat ze terughoudend adviseren als u een zaak heeft. U heeft recht op een second opinion bij uw rechtsbijstandsverzekering. Dat betekent dat u uw zaak aan een advocaat mag voorleggen en mag vragen of de inschatting van uw zaak door de jurist van de rechtsbijstandsverzekering wel klopt. Op kosten van de rechtsbijstandsverzekering meestal. Mail uw vraag of zaak dus gerust of bel voor een gesprek met een proces advocaat van Snijders Litigation.

Wat klanten over ons zeggen

Referenties

Bent u op zoek naar een gespecialiseerde ligitation advocaat om een conflict te winnen? Snijders Litigation heeft een team van de beste, meest gedreven procesadvocaten in Nederland. Veel mensen kiezen voor ons omdat daadkracht, vechtlust en diepe kwaliteit bij ons gegarandeerd zijn.

Klantbeoordeling Op basis van 3 referenties
9,0

Bedankt voor de fijne samenwerking. Ik wil je enorm bedanken voor jouw hulp en de krachtige brief!

Ilhem Mess

Mijn ervaringen met Snijders zijn louter positief. Wij hadden een stikstofprobleem en ik had op  zeer korte termijn juridisch advies nodig. Ze vonden de tijd voor mij en hebben ons de goede richting in gestuurd om het op te lossen.

Alex van Veen
Napoleon Grills/Wolf Steel Europe BV

Wij wilden graag een project lostrekken bij de Gemeente Tilburg. Hiervoor heeft Snijders Bestuursrecht een memo geschreven dat wij hebben ingebracht. Gemeente Tilburg vond de memo zeer verhelderend en duidelijk. Iets wat ze niet vaak mee maakten, omdat er meestal wollige taal gebruikt wordt. Dus mijn dank daarvoor!

Helmut Hetzenauer
HIG Invest

Het laatste nieuws

Actueel

Als procesadvocaat is het van belang om op de hoogte te zijn én te blijven van de actualiteit en laatste ontwikkelingen. Wij laten u graag kennismaken met deze ontwikkelingen, bijzondere cases en meest interessante vraagstukken.

Alles over aansprakelijkheid en het aansprakelijkheidsrecht
Aansprakelijkheid is voor veel mensen niet een kwestie om zich op dagelijkse basis mee bezig [...]
Snijders Litigation verwelkomt vanaf 1 juni 2021 Erik Braun
Vanaf dinsdag 1 juni 2021 verwelkomen wij Erik Braun in het team van zeer ervaren [...]
Alles over een aanmaning
Hebt u een klant reeds een betalingsherinnering gestuurd, maar wordt uw factuur niet voldaan? Stuur [...]