073 7200 200

Arbitrage

In zakelijke of bijzondere geschillen is arbitrage veelvoorkomend.

Snijders Litigation is zeer ervaren in het succesvol voeren van arbitrageprocedures. Zo procedeerden we veel bij de Raad van Arbitrage voor de Bouw alsook bij het Nederlands Arbitrage Instituut (NAI). In veel opzichten lijkt een arbitrage procedure op een gewone rechtszaak. Vaak echter zijn de arbiters (de rechters in arbitrage dus) specifiek aangesteld met het oog op een specifiek onderwerp. Zo zijn arbiters bij de Raad van Arbitrage voor de Bouw vaak deskundig in de aannemerij, installatietechniek of anderszins.

In veel zakelijke contracten worden arbitrage clausules opgenomen. Partijen zijn dan vaak verplicht te procederen bij een arbiter of arbitrage instituut. Wij staan bedrijven als specialist in arbitrage bij. Elk arbitrage instituut heeft eigen regels en kosten. Vaak lopen zaken sneller door bij een arbitrage instituut dan bij een gewone rechter. Het is meestal ook wat kostbaarder. In de wet staan de nodige regels over waar een arbitraal vonnis aan moet voldoen. Onder omstandigheden is een arbitraal vonnis daarom via de ‘gewone’ rechter te bestrijden. Het vernietigen van een arbitraal vonnis is een vak apart. Een ervaringsvak. Zoek daarvoor een specialist en niet een ‘gewone’ advocaat die dit een keer probeert en er geen of weinig ervaring in heeft.

Arbitration

A lot of companies are obliged to go to commercial arbitration or corporate arbitration in the Netherlands. This special way of dispute resolution, is one of our highly specialized skills. Snijders Litigation is a lawfirm that helps foreign companies in the Netherlands to arbitrate. We have many years of experience and top specialist lawyers /attorneys in law in both litigation and arbitration.
Corporate litigation is not something every lawyer or attorney can practice. Seek for the best and specialized in the Netherland, both in Amsterdam, Rotterdam and the South of the Netherlands. In the whole country we can and will help your company in winning arbitration. Sent us an e-mail of give us a call and we will answer your questions.

Wat klanten over ons zeggen

Referenties

Bent u op zoek naar een gespecialiseerde ligitation advocaat om een conflict te winnen? Snijders Litigation heeft een team van de beste, meest gedreven procesadvocaten in Nederland. Veel mensen kiezen voor ons omdat daadkracht, vechtlust en diepe kwaliteit bij ons gegarandeerd zijn.

Klantbeoordeling Op basis van 3 referenties
9,0

Wij wilden graag een project lostrekken bij de Gemeente Tilburg. Hiervoor heeft Snijders Bestuursrecht een memo geschreven dat wij hebben ingebracht. Gemeente Tilburg vond de memo zeer verhelderend en duidelijk. Iets wat ze niet vaak mee maakten, omdat er meestal wollige taal gebruikt wordt. Dus mijn dank daarvoor!

Helmut Hetzenauer
HIG Invest

Mijn ervaringen met Snijders zijn louter positief. Wij hadden een stikstofprobleem en ik had op  zeer korte termijn juridisch advies nodig. Ze vonden de tijd voor mij en hebben ons de goede richting in gestuurd om het op te lossen.

Alex van Veen
Napoleon Grills/Wolf Steel Europe BV

Bedankt voor de fijne samenwerking. Ik wil je enorm bedanken voor jouw hulp en de krachtige brief!

Ilhem Mess

Het laatste nieuws

Actueel

Als procesadvocaat is het van belang om op de hoogte te zijn én te blijven van de actualiteit en laatste ontwikkelingen. Wij laten u graag kennismaken met deze ontwikkelingen, bijzondere cases en meest interessante vraagstukken.

Alles over aansprakelijkheid en het aansprakelijkheidsrecht
Aansprakelijkheid is voor veel mensen niet een kwestie om zich op dagelijkse basis mee bezig [...]
Snijders Litigation verwelkomt vanaf 1 juni 2021 Erik Braun
Vanaf dinsdag 1 juni 2021 verwelkomen wij Erik Braun in het team van zeer ervaren [...]
Alles over een aanmaning
Hebt u een klant reeds een betalingsherinnering gestuurd, maar wordt uw factuur niet voldaan? Stuur [...]