073 7200 200

Contact

Is er sprake van een heftig conflict? Een conflict dat moet worden gewonnen? De procesadvocaten van Snijders Litigation doen er alles aan om te winnen. Is verliezen geen optie en zoekt u een echte pitbull? Neem dan contact met ons op. 

  Wat klanten over ons zeggen

  Referenties

  Bent u op zoek naar een gespecialiseerde ligitation advocaat om een conflict te winnen? Snijders Litigation heeft een team van de beste, meest gedreven procesadvocaten in Nederland. Veel mensen kiezen voor ons omdat daadkracht, vechtlust en diepe kwaliteit bij ons gegarandeerd zijn.

  Klantbeoordeling Op basis van 3 referenties
  9,0

  Bedankt voor de fijne samenwerking. Ik wil je enorm bedanken voor jouw hulp en de krachtige brief!

  Ilhem Mess

  Mijn ervaringen met Snijders zijn louter positief. Wij hadden een stikstofprobleem en ik had op  zeer korte termijn juridisch advies nodig. Ze vonden de tijd voor mij en hebben ons de goede richting in gestuurd om het op te lossen.

  Alex van Veen
  Napoleon Grills/Wolf Steel Europe BV

  Wij wilden graag een project lostrekken bij de Gemeente Tilburg. Hiervoor heeft Snijders Bestuursrecht een memo geschreven dat wij hebben ingebracht. Gemeente Tilburg vond de memo zeer verhelderend en duidelijk. Iets wat ze niet vaak mee maakten, omdat er meestal wollige taal gebruikt wordt. Dus mijn dank daarvoor!

  Helmut Hetzenauer
  HIG Invest

  Het laatste nieuws

  Actueel

  Als procesadvocaat is het van belang om op de hoogte te zijn én te blijven van de actualiteit en laatste ontwikkelingen. Wij laten u graag kennismaken met deze ontwikkelingen, bijzondere cases en meest interessante vraagstukken.

  Alles over aansprakelijkheid en het aansprakelijkheidsrecht
  Aansprakelijkheid is voor veel mensen niet een kwestie om zich op dagelijkse basis mee bezig [...]
  Snijders Litigation verwelkomt vanaf 1 juni 2021 Erik Braun
  Vanaf dinsdag 1 juni 2021 verwelkomen wij Erik Braun in het team van zeer ervaren [...]
  Alles over een aanmaning
  Hebt u een klant reeds een betalingsherinnering gestuurd, maar wordt uw factuur niet voldaan? Stuur [...]