073 7200 200

Contact

Is er sprake van een heftig conflict? Een conflict dat moet worden gewonnen? De procesadvocaten van Snijders Litigation doen er alles aan om te winnen. Is verliezen geen optie en zoekt u een echte pitbull? Neem dan contact met ons op. 

  Wat klanten over ons zeggen

  Referenties

  Bent u op zoek naar een gespecialiseerde ligitation advocaat om een conflict te winnen? Snijders Litigation heeft een team van de beste, meest gedreven procesadvocaten in Nederland. Veel mensen kiezen voor ons omdat daadkracht, vechtlust en diepe kwaliteit bij ons gegarandeerd zijn.

  Klantbeoordeling Op basis van 3 referenties
  9,0

  Wij wilden graag een project lostrekken bij de Gemeente Tilburg. Hiervoor heeft Snijders Bestuursrecht een memo geschreven dat wij hebben ingebracht. Gemeente Tilburg vond de memo zeer verhelderend en duidelijk. Iets wat ze niet vaak mee maakten, omdat er meestal wollige taal gebruikt wordt. Dus mijn dank daarvoor!

  Helmut Hetzenauer
  HIG Invest

  Mijn ervaringen met Snijders zijn louter positief. Wij hadden een stikstofprobleem en ik had op  zeer korte termijn juridisch advies nodig. Ze vonden de tijd voor mij en hebben ons de goede richting in gestuurd om het op te lossen.

  Alex van Veen
  Napoleon Grills/Wolf Steel Europe BV

  Bedankt voor de fijne samenwerking. Ik wil je enorm bedanken voor jouw hulp en de krachtige brief!

  Ilhem Mess

  Het laatste nieuws

  Actueel

  Als procesadvocaat is het van belang om op de hoogte te zijn én te blijven van de actualiteit en laatste ontwikkelingen. Wij laten u graag kennismaken met deze ontwikkelingen, bijzondere cases en meest interessante vraagstukken.

  Wat is een getuigenverhoor?
  Een getuigenverhoor is een verhoor van een getuige dat op een terechtzitting in de rechtbank [...]
  Wat is een dagvaarding?
  Wij geven je graag antwoord op de vraag ‘Wat is een dagvaarding?’. Een dagvaarding is [...]
  Het instellen van incidenteel hoger beroep
  Incidenteel hoger beroep wordt ook wel incidenteel appèl genoemd. Hoger beroep en appèl zijn synoniemen [...]