073 7200 200

mr. D.I.J. (Danny) Snijders
mr. D.I.J. (Danny) Snijders
Directie

Danny Snijders is oprichter en algemeen directeur van Snijders Advocaten. Hij is ruim 14 jaar geleden zijn eigen kantoor gestart. Als gevolg van zijn specifieke strategisch-juridische kwaliteiten, groeide het kantoor enorm snel. De “Snijders-aanpak” is inmiddels een begrip.

Merel van der Bijl
Merel van der Bijl
Commercieel directeur

Merel is jarenlang bij een wereldwijd beursgenoteerde IT dienstverlener werkzaam geweest als Senior Account Manager. Door te verbinden en transparant te communiceren met een oplossingsgerichte mindset, zorgt zij dat er snel en met korte lijnen geschakeld kan worden. Adequaat tot een oplossing komen om u zo te kunnen ontzorgen is een prettige start tot een langdurige samenwerking waarin wederzijds vertrouwen en betrokkenheid hoog in het vaandel staan.

Als zeer ervaren business developer zal Merel samen met founder en eigenaar Danny Snijders het business development van dit snelgroeiende kantoor uitvoeren in de breedste zin van het woord. Merel is een belangrijk aanspreekpunt voor alle relaties en zal de landelijke dienstverlening optimaliseren.

Merel heeft 2 uitwonende en ondernemende zonen druk met een start/scale up. Zelf woont zij al jaren in Vught.

Mocht u eens vrijblijvend met Merel willen sparren, aarzel niet om contact met haar op te nemen. Merel is bereikbaar op 06 421 524 61 of via mvdbijl@snijders-advocaten.nl.

mr. J. (Jeroen) Oerlemans
mr. J. (Jeroen) Oerlemans
Advocaat

Grotius Onderneming en aansprakelijkheid
Grotius Vennootschaps- en ondernemingsrecht

mr. D.B. (David) Dubach
mr. D.B. (David) Dubach
Advocaat

David is een doelgerichte advocaat met oog voor detail. Met een voorliefde voor de Nederlandse taal komt hij zowel in als buiten de rechtszaal goed tot zijn recht. Hij is afkomstig uit een juridisch geslacht, beide ouders hebben rechten gestudeerd, en zijn vader heeft een eigen advocatenkantoor gehad. Met zijn discipline gaat hij door tot het doel bereikt is. Meestal is dat het verslaan van zijn juridische tegenstander. Snijders Litigation is vereerd dat hij voor ons kantoor en de ‘Snijders aanpak’ heeft gekozen.

mr. A. (Arno) Fuijkschot
mr. A. (Arno) Fuijkschot
Advocaat

Grotius Onderneming en aansprakelijkheid
Grotius Nationaal en internationaal contracteren

Arno is advocaat sinds 2010, actief en gespecialiseerd in het contracten- en aansprakelijkheidsrecht. Hij heeft de postacademische specialisatie-opleidingen Onderneming & Aansprakelijkheid en Nationaal & Internationaal Contracteren cum laude afgerond en is lid van de Vereniging voor Aansprakelijkheids- en Schadevergoedingsrecht.  Arno is zeer gedreven en slagvaardig. In zijn omvangrijke procespraktijk treedt Arno veel op voor franchiseondernemers, maar ook woningcoöperaties, aannemingsbedrijven en HR-dienstverleners behoren tot zijn vaste cliënten.

Merima Salihovic
Merima Salihovic
Juridisch secretaresse

Merima ondersteunt sinds enkele jaren Jeroen Oerlemans en Arno Fuijkschot bij alle voorkomende juridische en organisatorische werkzaamheden, in de breedste zin van het woord, waarbij klantgerichtheid, professionaliteit door specialistische kennis en kwaliteit centraal staan.

Cathy van Hemert
Cathy van Hemert
PA van mr. D.I.J. Snijders

Cathy van Hemert is sinds enkele jaren werkzaam als Personal Assistant en de rechterhand van Danny Snijders. Op een gestructureerde en pro-actieve wijze zorgt zij ervoor dat de dagelijkse praktijk gestroomlijnd verloopt. Cathy beschikt over uitstekende organisatorische vaardigheden en is klantgericht. Zij is tevens uw eerste aanspreekpunt en verwelkomt u graag op ons kantoor.

Wat klanten over ons zeggen

Referenties

Bent u op zoek naar een gespecialiseerde ligitation advocaat om een conflict te winnen? Snijders Litigation heeft een team van de beste, meest gedreven procesadvocaten in Nederland. Veel mensen kiezen voor ons omdat daadkracht, vechtlust en diepe kwaliteit bij ons gegarandeerd zijn.

Klantbeoordeling Op basis van 3 referenties
9,0

Mijn ervaringen met Snijders zijn louter positief. Wij hadden een stikstofprobleem en ik had op  zeer korte termijn juridisch advies nodig. Ze vonden de tijd voor mij en hebben ons de goede richting in gestuurd om het op te lossen.

Alex van Veen
Napoleon Grills/Wolf Steel Europe BV

Wij wilden graag een project lostrekken bij de Gemeente Tilburg. Hiervoor heeft Snijders Bestuursrecht een memo geschreven dat wij hebben ingebracht. Gemeente Tilburg vond de memo zeer verhelderend en duidelijk. Iets wat ze niet vaak mee maakten, omdat er meestal wollige taal gebruikt wordt. Dus mijn dank daarvoor!

Helmut Hetzenauer
HIG Invest

Bedankt voor de fijne samenwerking. Ik wil je enorm bedanken voor jouw hulp en de krachtige brief!

Ilhem Mess