073 7200 200

Ons kantoor

Snijders Litigation is een niche kantoor, gespecialiseerd in het voorbereiden en voeren van juridische procedures.

Wij begrijpen dat een rechtszaak een gelegenheid is waar geen ruimte is voor fouten en geloven erin dat procederen een specialisme is. Vandaar dat wij ons specifiek richten op het voeren van procedures zodat wij voor u het beste resultaat kunnen behalen.

Wij geloven er in dat het optreden van een advocaat het verschil tussen winst en verlies kan opleveren. Daarom garanderen wij u daadkracht, kennis, doorzettingsvermogen en ervaring. Eigenlijk zijn dat eigenschappen die in een procedure verwacht mogen worden, maar de praktijk bewijst dat dit niet altijd zo is.

De advocaten van Snijders Litigation zijn moderne advocaten, die wars zijn van de klassieke advocatuur. Geen onnodig moeilijk taalgebruik en u hoeft niet tegen ons op te kijken. Wij zijn blij met u als klant. U kunt ons bij de voornaam aanspreken en wij zorgen ervoor dat we bereikbaar zijn. Als het nodig is ook buiten kantoortijden.

Wij snappen dat een procedure een laatste redmiddel is en zullen alleen een procedure starten als dat in uw belang is. Als er andere mogelijkheden zijn om uw zaak op te lossen, zullen we die niet uit de weg gaan, maar soms is een procedure onvermijdelijk. In dat geval heeft u recht op de best mogelijke bijstand en zullen wij alles uit de kast halen om voor u het gewenste resultaat te behalen. Vanzelfsprekend verliezen wij de kosten daarbij niet uit het oog.

Als u interesse heeft in een kennismaking met een van de advocaten van Snijders Litigation, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Mocht u daar behoefte aan hebben, dan kunnen wij referenties overleggen en vele zaken laten zien die wij tot een goed einde hebben gebracht.

Wat klanten over ons zeggen

Referenties

Bent u op zoek naar een gespecialiseerde ligitation advocaat om een conflict te winnen? Snijders Litigation heeft een team van de beste, meest gedreven procesadvocaten in Nederland. Veel mensen kiezen voor ons omdat daadkracht, vechtlust en diepe kwaliteit bij ons gegarandeerd zijn.

Klantbeoordeling Op basis van 3 referenties
9,0

Mijn ervaringen met Snijders zijn louter positief. Wij hadden een stikstofprobleem en ik had op  zeer korte termijn juridisch advies nodig. Ze vonden de tijd voor mij en hebben ons de goede richting in gestuurd om het op te lossen.

Alex van Veen
Napoleon Grills/Wolf Steel Europe BV

Bedankt voor de fijne samenwerking. Ik wil je enorm bedanken voor jouw hulp en de krachtige brief!

Ilhem Mess

Wij wilden graag een project lostrekken bij de Gemeente Tilburg. Hiervoor heeft Snijders Bestuursrecht een memo geschreven dat wij hebben ingebracht. Gemeente Tilburg vond de memo zeer verhelderend en duidelijk. Iets wat ze niet vaak mee maakten, omdat er meestal wollige taal gebruikt wordt. Dus mijn dank daarvoor!

Helmut Hetzenauer
HIG Invest

Het laatste nieuws

Actueel

Als procesadvocaat is het van belang om op de hoogte te zijn én te blijven van de actualiteit en laatste ontwikkelingen. Wij laten u graag kennismaken met deze ontwikkelingen, bijzondere cases en meest interessante vraagstukken.

Alles over aansprakelijkheid en het aansprakelijkheidsrecht
Aansprakelijkheid is voor veel mensen niet een kwestie om zich op dagelijkse basis mee bezig [...]
Snijders Litigation verwelkomt vanaf 1 juni 2021 Erik Braun
Vanaf dinsdag 1 juni 2021 verwelkomen wij Erik Braun in het team van zeer ervaren [...]
Alles over een aanmaning
Hebt u een klant reeds een betalingsherinnering gestuurd, maar wordt uw factuur niet voldaan? Stuur [...]