073 7200 200

Tarieven

Met de advocaten van Snijders Litigation kunnen verschillende afspraken over de prijs worden gemaakt.

 

Natuurlijk kunt u met ons de afspraak maken dat wij onze werkzaamheden verrichten tegen een vast uurtarief.

Dit is nog altijd de afspraak die het meest wordt gemaakt. Ons standaarduurtarief bedraagt € 245,00 exclusief 6% kantoorkosten en 21% BTW. Daarmee rekenen we een uurtarief dat marktconform is.

Wij begrijpen echter ook dat het voor u wenselijk kan zijn een vaste prijsafspraak te maken. De kosten staan dan vast en u wordt niet verrast door tegenvallende rekeningen. In dat geval denken wij met u mee en zal in onderling overleg een vaste prijs worden afgesproken.

Regelmatig wordt ons de vraag voorgelegd of wij een zaak willen behartigen op basis van no cure no pay. De gedragsregels voor advocaten staan dat echter niet toe. Een zuivere no cure no pay waarbij wij dus alleen betaald krijgen als de zaak positief wordt afgesloten, is dus niet mogelijk. Wat wel is toegestaan, is dat wij uw onze werkzaamheden verrichten tegen een verlaagd uurtarief met de afspraak dat wij een extra fee of bonus in rekening brengen als uw zaak positief wordt afgesloten. Het voordeel van deze optie is dat de kosten beperkt blijven totdat er een positief resultaat wordt behaald. Bij deze optie is het belangrijk dat wij goed omschrijven wanneer er sprake is van een positief resultaat.

Combinaties van deze mogelijkheden zijn ook mogelijk. Denkbaar is bijvoorbeeld dat voor bepaalde werkzaamheden een vaste prijs wordt afgesproken en dat andere werkzaamheden tegen een vast uurtarief worden verricht. Mocht u de voorkeur geven aan een andere constructie dan de mogelijkheden die hier zijn genoemd, voelt u zich vrij deze met ons te bespreken.

Vast uurtarief

Variërend tussen de € 175,- en € 285,- exclusief BTW afhankelijk van de advocaat/ jurist en exclusief kantoorkosten.

Volumekorting

Boven een bepaalde omzet wordt het uurtarief lager of krijgt u een korting over het geheel.

Vaste prijs per onderdeel

Bij overzichtelijke procedures kan er gekozen worden voor een vaste prijs voor ieder onderdeel van het dossier.

Wat klanten over ons zeggen

Referenties

Bent u op zoek naar een gespecialiseerde ligitation advocaat om een conflict te winnen? Snijders Litigation heeft een team van de beste, meest gedreven procesadvocaten in Nederland. Veel mensen kiezen voor ons omdat daadkracht, vechtlust en diepe kwaliteit bij ons gegarandeerd zijn.

Klantbeoordeling Op basis van 3 referenties
9,0

Wij wilden graag een project lostrekken bij de Gemeente Tilburg. Hiervoor heeft Snijders Bestuursrecht een memo geschreven dat wij hebben ingebracht. Gemeente Tilburg vond de memo zeer verhelderend en duidelijk. Iets wat ze niet vaak mee maakten, omdat er meestal wollige taal gebruikt wordt. Dus mijn dank daarvoor!

Helmut Hetzenauer
HIG Invest

Bedankt voor de fijne samenwerking. Ik wil je enorm bedanken voor jouw hulp en de krachtige brief!

Ilhem Mess

Mijn ervaringen met Snijders zijn louter positief. Wij hadden een stikstofprobleem en ik had op  zeer korte termijn juridisch advies nodig. Ze vonden de tijd voor mij en hebben ons de goede richting in gestuurd om het op te lossen.

Alex van Veen
Napoleon Grills/Wolf Steel Europe BV

Het laatste nieuws

Actueel

Als procesadvocaat is het van belang om op de hoogte te zijn én te blijven van de actualiteit en laatste ontwikkelingen. Wij laten u graag kennismaken met deze ontwikkelingen, bijzondere cases en meest interessante vraagstukken.

Alles over aansprakelijkheid en het aansprakelijkheidsrecht
Aansprakelijkheid is voor veel mensen niet een kwestie om zich op dagelijkse basis mee bezig [...]
Snijders Litigation verwelkomt vanaf 1 juni 2021 Erik Braun
Vanaf dinsdag 1 juni 2021 verwelkomen wij Erik Braun in het team van zeer ervaren [...]
Alles over een aanmaning
Hebt u een klant reeds een betalingsherinnering gestuurd, maar wordt uw factuur niet voldaan? Stuur [...]