073 7200 200

Conservatoir beslag

Conservatoir beslag is een krachtig middel. Als u het legt, gaat er vaak iets in beweging komen. U verrast uw tegenpartij. Dat doet pijn.

Of andersom: als u een conservatoir beslag overkomt omdat uw tegenpartij beslag heeft gelegd op bijvoorbeeld uw bankrekening, huis of onder uw opdrachtgever, dan geeft dat stress. En soms schade.

Conservatoir beslag leggen is dus iets dat goed en weloverwogen moet gebeuren. Bij voorkeur zonder aansprakelijk te worden voor het leggen van beslag. De specialisten in conservatoir beslag leggen van Snijders Litigation nemen graag voor u het voortouw. Deze pitbulls in recht weten exact hoe de tegenstander zo aan te pakken door een conservatoir beslag, zodat u goederen, gelden, vorderingen, aandelen, vastgoed of schepen veilig kan stellen om verhaal op te halen.

Conservatoir beslag leggen

Conservatoir beslag leggen kan in vele vormen. Zo kunt u conservatoir beslag op aandelen leggen. Conservatoir beslag op woning leggen. Conservatoir beslag op bankrekening c.q. beslag onder een bank leggen (bankbeslag). Conservatoir beslag op geld van de tegenpartij leggen, bijvoorbeeld door een conservatoir derdenbeslag onder een opdrachtgever te leggen. Hetzelfde is een conservatoir beslag bij of onder klanten van de tegenpartij. Ook kunt u beslag op een boot of schip leggen, een zogenaamd maritaal beslag. Conservatoir beslag op bedrijven is ook een mogelijkheid. Conservatoir beslag op onroerend goed. Conservatoir beslag op het loon van uw tegenpartij (loonbeslag).

Aansprakelijkheid bij conservatoir beslag

Conservatoir beslag leggen kan leiden tot aansprakelijkheid voor schade die is ontstaan door het conservatoir beslag. Zoek dus een in beslaglegging gespecialiseerd advocaat en ga niet af op een advocaat die niet dagelijks beslag legt. Bij Snijders Litigation zijn we als super specialisten in beslaglegging een topspeler in de markt in Nederland op het gebied van conservatoir beslag. Een goed en zeer doeltreffend beslag kan uw zaak of conflict maken of breken. Vaak is het een escalatie in het conflict die leidt tot een oplossing. Een conservatoir beslag kan als neveneffect hebben dat de tegenpartij of u breekt. Dat hoeft niet zo te zijn echter, er zijn talrijke mogelijkheden. Maak gerust een vrijblijvende afspraak met een van onze specialisten om de oplossingen te bespreken.

Wat klanten over ons zeggen

Referenties

Bent u op zoek naar een gespecialiseerde ligitation advocaat om een conflict te winnen? Snijders Litigation heeft een team van de beste, meest gedreven procesadvocaten in Nederland. Veel mensen kiezen voor ons omdat daadkracht, vechtlust en diepe kwaliteit bij ons gegarandeerd zijn.

Klantbeoordeling Op basis van 3 referenties
9,0

Mijn ervaringen met Snijders zijn louter positief. Wij hadden een stikstofprobleem en ik had op  zeer korte termijn juridisch advies nodig. Ze vonden de tijd voor mij en hebben ons de goede richting in gestuurd om het op te lossen.

Alex van Veen
Napoleon Grills/Wolf Steel Europe BV

Bedankt voor de fijne samenwerking. Ik wil je enorm bedanken voor jouw hulp en de krachtige brief!

Ilhem Mess

Wij wilden graag een project lostrekken bij de Gemeente Tilburg. Hiervoor heeft Snijders Bestuursrecht een memo geschreven dat wij hebben ingebracht. Gemeente Tilburg vond de memo zeer verhelderend en duidelijk. Iets wat ze niet vaak mee maakten, omdat er meestal wollige taal gebruikt wordt. Dus mijn dank daarvoor!

Helmut Hetzenauer
HIG Invest

Het laatste nieuws

Actueel

Als procesadvocaat is het van belang om op de hoogte te zijn én te blijven van de actualiteit en laatste ontwikkelingen. Wij laten u graag kennismaken met deze ontwikkelingen, bijzondere cases en meest interessante vraagstukken.

Alles over aansprakelijkheid en het aansprakelijkheidsrecht
Aansprakelijkheid is voor veel mensen niet een kwestie om zich op dagelijkse basis mee bezig [...]
Snijders Litigation verwelkomt vanaf 1 juni 2021 Erik Braun
Vanaf dinsdag 1 juni 2021 verwelkomen wij Erik Braun in het team van zeer ervaren [...]
Alles over een aanmaning
Hebt u een klant reeds een betalingsherinnering gestuurd, maar wordt uw factuur niet voldaan? Stuur [...]