073 7200 200

Dé incasso advocaat

Het incasseren van een vordering is waar we in uitblinken. We zijn extreem ervaren in het zeer snel, succesvol en tactisch incasseren van grote geldbedragen. Dat doen we op verschillende manieren.

Vaak is de maat vol bij onze cliënten. Ze willen hun facturen betaald zien en wel direct. Bij Snijders Litigation schromen we niet om keihard te incasseren. Als een pitbull zetten we onze tanden er in. We leggen direct beslag of voeren de druk extreem op door het faillissement aan te vragen van de wanbetaler. We streven er daarbij niet naar om chique te zijn. Integendeel: we staan bekend om de harde, duidelijke incasso aanpak. Om die reden zijn we zo succesvol in incasso en de beste incasso advocaat.

Incasso

Als u uw geld niet krijgt, wilt u direct actie. Wees gerust: wij gaan dezelfde dag nog aan de slag en voeren de druk op uw tegenpartij extreem op. Doet de tegenpartij binnen 24 of 48 uur niet wat we hebben gevraagd? Dan voelt deze de consequenties. Dat doen we vaak zo tactisch en hard mogelijk. Dus: slim handelen, onder opdrachtgevers van uw tegenpartij beslag leggen, beslag leggen op panden, bankrekeningen, faillissement aanvragen of andere consequenties, zoals een incasso kort geding opstarten. Of een combinatie van deze vervelende maatregelen, zodat de wanbetaler wel voelt dat we niet lang gaan discussiëren over slappe verweren.

We zullen altijd een lange, dure procedure trachten te vermijden. Juist door deze harde en duidelijke aanpak als incasso advocaat zijn zoveel sterke ondernemers en ondernemingen al jarenlang tevreden klant bij Snijders Advocaten en Snijders Litigation in het bijzonder.

Vordering

Uw vordering kunnen we op basis van no cure, no pay incasseren. Ook een succesfee afspraak is bespreekbaar. De voorwaarden bespreken we graag met u. De kosten van de incasso – de zogenaamde buitengerechtelijke incassokosten- verhalen we veelal op de tegenpartij. Ook de wettelijke (handels)rente verhalen we voor u. We incasseren in bouw, installatie, infra, vastgoed, logistiek, IT, retail/franchise, automotive, maakindustrie en zoveel meer branches en industrieën.

De goede naam die Snijders Advocaten heeft opgebouwd, zorgt dagelijks voor een aanwas aan vorderingen die we incasseren voor onze relaties. Bij ons treft u dus ervaren doorpakkers aan. Vaak ziet u minder kracht en power bij andere advocatenkantoren, incasso bureaus en deurwaarders. Dan is er geen echte druk op de tegenpartij en duurt het eindeloos aleer u uw geld hebt.
Wij zijn effectiever, goedkoper en sneller dan incassobureaus, deurwaarders en andere advocaten, juist door de aanpak en ervaring. En vooral: onze winnaarsmentaliteit. Want die combinatie maakt dat er geen betere incasso advocaat is. De beste incasso advocaat. E-mail ons nu uw vordering of incassovraag en wij geven direct gas. Zeven dagen per week.

Wat klanten over ons zeggen

Referenties

Bent u op zoek naar een gespecialiseerde ligitation advocaat om een conflict te winnen? Snijders Litigation heeft een team van de beste, meest gedreven procesadvocaten in Nederland. Veel mensen kiezen voor ons omdat daadkracht, vechtlust en diepe kwaliteit bij ons gegarandeerd zijn.

Klantbeoordeling Op basis van 3 referenties
9,0

Wij wilden graag een project lostrekken bij de Gemeente Tilburg. Hiervoor heeft Snijders Bestuursrecht een memo geschreven dat wij hebben ingebracht. Gemeente Tilburg vond de memo zeer verhelderend en duidelijk. Iets wat ze niet vaak mee maakten, omdat er meestal wollige taal gebruikt wordt. Dus mijn dank daarvoor!

Helmut Hetzenauer
HIG Invest

Mijn ervaringen met Snijders zijn louter positief. Wij hadden een stikstofprobleem en ik had op  zeer korte termijn juridisch advies nodig. Ze vonden de tijd voor mij en hebben ons de goede richting in gestuurd om het op te lossen.

Alex van Veen
Napoleon Grills/Wolf Steel Europe BV

Bedankt voor de fijne samenwerking. Ik wil je enorm bedanken voor jouw hulp en de krachtige brief!

Ilhem Mess

Het laatste nieuws

Actueel

Als procesadvocaat is het van belang om op de hoogte te zijn én te blijven van de actualiteit en laatste ontwikkelingen. Wij laten u graag kennismaken met deze ontwikkelingen, bijzondere cases en meest interessante vraagstukken.

Alles over aansprakelijkheid en het aansprakelijkheidsrecht
Aansprakelijkheid is voor veel mensen niet een kwestie om zich op dagelijkse basis mee bezig [...]
Snijders Litigation verwelkomt vanaf 1 juni 2021 Erik Braun
Vanaf dinsdag 1 juni 2021 verwelkomen wij Erik Braun in het team van zeer ervaren [...]
Alles over een aanmaning
Hebt u een klant reeds een betalingsherinnering gestuurd, maar wordt uw factuur niet voldaan? Stuur [...]