073 7200 200

Landelijk procederen

Wij procederen landelijk. Veel van onze vaste cliënten bevinden zich in Noord-Brabant, Amsterdam of andere delen van de Randstad, Limburg, Zeeland en Gelderland.

Ook bedienen we van oudsher veel top bedrijven met overal in Nederland vestigingen. Of staan we als huisadvocaat investeringsmaatschappijen uit het buitenland bij in hun belangen in Nederland. Familiebedrijven even zo goed. Of franchisenemers en franchisegevers die door heel Nederland actief zijn.

Procederen door heel Nederland

We procederen daarom bij rechtbanken en gerechtshoven door heel Nederland. Dus van Maastricht tot Groningen, van Leeuwarden via Amsterdam naar Utrecht, Middelburg en zo verder. In vroeger tijden kon dat ook, echter werd er dan gewerkt met zogenaamde procureurs. Deze procureurs waren dan de procesgemachtigden en kenden de regels van de desbetreffende rechtbank of gerechtshof in een bepaald arrondissement. Sinds de afschaffing van het procuraat en harmonisatie van het rolrecht van de rechtbanken en gerechtshoven, kunnen advocaten zonder procureur door heel Nederland procederen. Wij kennen de weg en hebben ervaring bij alle rechtbanken en gerechtshoven in Nederland. U hoeft dus niet op zoek naar een lokale advocaat. Onze relaties komen uit heel Nederland en we procederen voor ze in heel Nederland. Weet ons dus te vinden voor een vrijblijvende afspraak over elke procedure in heel Nederland.

Procederen op de Nederlandse Antillen

We hebben als super specialisten in procederen ook veel ervaring in procederen op de Nederlandse Antillen. Helaas is het niveau van de advocaten op de Nederlandse Antillen (Aruba, Curaçao, Bonaire, Sint-Maarten etc.) niet bijster hoog. Zeker als het gaat om wat grotere belangen, wijken veel bedrijven en/of particulieren daarom uit naar ons kantoor. Ook hiervoor geldt dat we veel winnende vonnissen en arresten kunnen overleggen van onze Antilliaanse zaken. Zowel in ondernemingsrechtelijke geschillen, vastgoed procedures als arbeidszaken. Vanuit Nederland kunnen we eenvoudig processtukken indienen op de Antillen. Bij een mondelinge behandeling vliegen we even op en neer. Zijn we gewend. We hebben ook kantoorruimte tot onze beschikking op de Antillen. Eveneens kunnen we u ontvangen op de Antillen. Schroom dus niet om ons uw Antilliaanse (rechts)zaak voor te leggen ter vrijblijvende bespreking en neem contact op.

Wat klanten over ons zeggen

Referenties

Bent u op zoek naar een gespecialiseerde ligitation advocaat om een conflict te winnen? Snijders Litigation heeft een team van de beste, meest gedreven procesadvocaten in Nederland. Veel mensen kiezen voor ons omdat daadkracht, vechtlust en diepe kwaliteit bij ons gegarandeerd zijn.

Klantbeoordeling Op basis van 3 referenties
9,0

Mijn ervaringen met Snijders zijn louter positief. Wij hadden een stikstofprobleem en ik had op  zeer korte termijn juridisch advies nodig. Ze vonden de tijd voor mij en hebben ons de goede richting in gestuurd om het op te lossen.

Alex van Veen
Napoleon Grills/Wolf Steel Europe BV

Wij wilden graag een project lostrekken bij de Gemeente Tilburg. Hiervoor heeft Snijders Bestuursrecht een memo geschreven dat wij hebben ingebracht. Gemeente Tilburg vond de memo zeer verhelderend en duidelijk. Iets wat ze niet vaak mee maakten, omdat er meestal wollige taal gebruikt wordt. Dus mijn dank daarvoor!

Helmut Hetzenauer
HIG Invest

Bedankt voor de fijne samenwerking. Ik wil je enorm bedanken voor jouw hulp en de krachtige brief!

Ilhem Mess

Het laatste nieuws

Actueel

Als procesadvocaat is het van belang om op de hoogte te zijn én te blijven van de actualiteit en laatste ontwikkelingen. Wij laten u graag kennismaken met deze ontwikkelingen, bijzondere cases en meest interessante vraagstukken.

Alles over aansprakelijkheid en het aansprakelijkheidsrecht
Aansprakelijkheid is voor veel mensen niet een kwestie om zich op dagelijkse basis mee bezig [...]
Snijders Litigation verwelkomt vanaf 1 juni 2021 Erik Braun
Vanaf dinsdag 1 juni 2021 verwelkomen wij Erik Braun in het team van zeer ervaren [...]
Alles over een aanmaning
Hebt u een klant reeds een betalingsherinnering gestuurd, maar wordt uw factuur niet voldaan? Stuur [...]